SPOED

Wisselende acties

Elke maand zijn er leuke nieuwe acties, daarnaast zijn er vaak extra acties in de kliniek.

Hou de website en facebook in de gaten, of loop af en toe eens  binnen, zo mist u niets!

 

Actie september: Fotowedstrijd 2019

THEMA: Best Friends!

De jaarlijkse fotowedstrijd is er weer!

Dit jaar zijn we op zoek naar de leukste, liefste, mooiste vriendjes.

PRIJZEN

– 1e prijs: € 125,-* en 3 maanden Hill’s voeding
– 2e prijs: € 100,-* en 2 maanden Hill’s voeding
– 3e prijs: € 75,-* en 1 maand Hill’s voeding

(* Vrij te besteden bij Dierenkliniek de Wetering.)

MEEDOEN

Om mee te doen stuurt u uw foto van minimaal 1 Mb per email naar fotowedstrijd@dierenkliniekdewetering.nl. Deze plaatsen wij dan op onze Facebook pagina en we hangen een uitgeprinte versie in de wachtkamer op de praktijk.

WINNEN

Alle medewerkers brengen hun stem uit op de foto’s, deze tellen voor 50% van de stemmen. De andere 50% wordt bepaald door stemmen/likes op de foto’s via onze Facebookpagina. Laat iedereen dus op je foto stemmen!

De prijzen zijn niet inwisselbaar voor contant geld.
De foto’s mogen tot 30 september ingezonden worden. Op dierendag wordt de uitslag bekend gemaakt! De winnaar wordt telefonisch of via de mail op de hoogte gesteld.

Alle dieren die voor de foto in een dieronvriendelijke positie worden gezet/gedwongen zijn uitgesloten van deelname. Dit is ter beoordeling van Dierenkliniek De Wetering. De huisdieren van medewerkers van Dierenkliniek de Wetering zijn uitgesloten van deelname. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Kitten of puppy vaccinatie-pakket voor € 109,00!

Kitten of puppy vaccinatie-pakket voor € 109,00! Gefeliciteerd met uw nieuwe huisdier! Voor een goede start adviseren wij om uw pup/kitten op 9 en 12 weken* te laten vaccineren. Voor slechts € 99,00 wordt uw dier 3 x bij ons nagekeken en 2 x gevaccineerd.pup

Tijdens het 1e vaccinatie consult nemen wij ruim de tijd ( 30 minuten) om uw dier helemaal na te kijken en de vaccinatie te geven. Wij geven u informatie over bijvoorbeeld: voeding, parasietenbestrijding, voor en nadelen van sterilisatie/castratie, chippen van uw huisdier en huisdierverzekeringen. Natuurlijk kunt u ook uw vragen stellen tijdens het consult.
Uw kitten krijgt een vaccinatie tegen katten- en niesziekte, uw pup krijgt deze tegen de ziekte van weil en parvo.
Na afloop krijgt u een tasje mee met hierin enkele informatie folders en een informatiebrief zodat u alles thuis nog eens rustig door kunt lezen. Ook vindt u een proefzakje van de door ons aanbevolen voeding.

Tijdens het 2e vaccinatie consult wordt uw dier, naast de 2e vaccinatie, wederom helemaal nagekeken.
Uw kitten krijgt een vaccinatie tegen katten- en niesziekte, uw pup krijgt de vaccinatie tegen de ziekte van weil, parvo, hondenziekte, hcc en para-influenza.**

Bij de controle op 6 maanden kijken we uw dier na en bekijken we onder andere of het volwassen gebit compleet is. Tijdens deze controle kunnen wij u adviseren om door te gaan met puppy/kitten voeding of dat het beter is om over te gaan op een voeding voor jong volwassen dieren.

U kunt er ook voor kiezen om na 6 maanden een sterilisatie/castratie afspraak te maken. U brengt uw dier dan in de ochtend en haalt hem/haar in de middag weer op. De informatie die u normaal uit het consult zou krijgen, krijgt u nu telefonisch van de dierenarts of van de assistent aan de balie.

*   Hierbij gaan we er vanuit dat uw pup al op 6 weken leeftijd al is gevaccineerd tegen hondenziekte en parvo.
** voor het geven van andere vaccinaties zoals kennelhoest of rabies zie onze prijslijst.  Niet in combinatie met andere acties.