SPOED

Wisselende acties

Elke maand zijn er leuke nieuwe acties, daarnaast zijn er vaak extra acties in de kliniek.

Hou de website en facebook in de gaten, of loop af en toe eens  binnen, zo mist u niets!

actie

 

De maand februari staat in het teken van het gebit. U kunt het gebit van uw huisdier gratis laten controleren bij onze co-assistente. Een co-assistente is een student diergeneeskunde in de laatste fase van de studie diergeneeskunde.

Daarnaast krijgt u 10% korting op alle gebitsproducten, gebitsbehandelingen en Hills t/d voeding.

gebit

konijnMaart: De lente staat weer voor de deur, en dan moeten alle konijntjes weer gevaccineerd worden.

In de afgelopen jaren hadden we bij dierenkliniek de Wetering altijd twee avondspreekuren waarin alle konijntjes samen bij ons mochten komen en gevaccineerd werden. Erg gezellig! Echter, er is een virus wat bij konijnen zeer besmettelijk en zeer gevaarlijk is. Dit is een variant van het reeds bekende VHS (Viraal Hemorrhagisch Syndroom) virus. Er is een vaccin tegen deze gevaarlijke variant van het VHS virus (Filavac ®).

We willen absoluut geen risico lopen dat konijntjes elkaar besmetten tijdens het reguliere inloop konijnen spreekuur. Daarom zullen we alleen vaccineren op afspraak. Op deze manier kunnen we er voor zorgen dat konijntjes niet tegelijkertijd komen en we steeds de spreekkamer goed kunnen ontsmetten.

In de maand maart betaald u géén consultkosten (€ 46,50) bij de vaccinatie van uw konijn. De vaccinatie tegen Filevac RHD2 en Myxomatose-RHD1 kost in maart €55,00.

Daarnaast krijgt u deze hele maand 10% korting op het Science Selective Konijnenvoer.

Alle konijnen die bij ons ingeschreven staan hebben een email ontvangen met een uitnodiging voor het maken van een afspraak voor de vaccinatie.

 

Kitten of puppy vaccinatie-pakket voor € 99,00!

Kitten of puppy vaccinatie-pakket voor € 99,00! Gefeliciteerd met uw nieuwe huisdier! Voor een goede start adviseren wij om uw pup/kitten op 9 en 12 weken* te laten vaccineren. Voor slechts € 99,00 wordt uw dier 3 x bij ons nagekeken en 2 x gevaccineerd.pup

Tijdens het 1e vaccinatie consult nemen wij ruim de tijd ( 30 minuten) om uw dier helemaal na te kijken en de vaccinatie te geven. Wij geven u informatie over bijvoorbeeld: voeding, parasietenbestrijding, voor en nadelen van sterilisatie/castratie, chippen van uw huisdier en huisdierverzekeringen. Natuurlijk kunt u ook uw vragen stellen tijdens het consult.
Uw kitten krijgt een vaccinatie tegen katten- en niesziekte, uw pup krijgt deze tegen de ziekte van weil en parvo.
Na afloop krijgt u een tasje mee met hierin enkele informatie folders en een informatiebrief zodat u alles thuis nog eens rustig door kunt lezen. Ook vindt u een proefzakje van de door ons aanbevolen voeding.

Tijdens het 2e vaccinatie consult wordt uw dier, naast de 2e vaccinatie, wederom helemaal nagekeken.
Uw kitten krijgt een vaccinatie tegen katten- en niesziekte, uw pup krijgt de vaccinatie tegen de ziekte van weil, parvo, hondenziekte, hcc en para-influenza.**

Bij de controle op 6 maanden kijken we uw dier na en bekijken we onder andere of het volwassen gebit compleet is. Tijdens deze controle kunnen wij u adviseren om door te gaan met puppy/kitten voeding of dat het beter is om over te gaan op een voeding voor jong volwassen dieren.

U kunt er ook voor kiezen om na 6 maanden een sterilisatie/castratie afspraak te maken. U brengt uw dier dan in de ochtend en haalt hem/haar in de middag weer op. De informatie die u normaal uit het consult zou krijgen, krijgt u nu telefonisch van de dierenarts of van de assistent aan de balie.

*   Hierbij gaan we er vanuit dat uw pup al op 6 weken leeftijd al is gevaccineerd tegen hondenziekte en parvo.
** voor het geven van andere vaccinaties zoals kennelhoest of rabies zie onze prijslijst.  Niet in combinatie met andere acties.