SPOED

Vaste acties

 • Komt u met meerdere dieren dan krijgt u 12,50 euro korting op het consult van het volgende dier ( van dezelfde eigenaar).
 • vaccinatieKitten of puppy vaccinatie-pakket voor € 109,00! Gefeliciteerd met uw nieuwe huisdier! Voor een goede start adviseren wij om uw pup/kitten op 9 en 12 weken* te laten vaccineren. Voor slechts € 109,00 wordt uw dier 3 x bij ons nagekeken en 2 x gevaccineerd.                                                                                                                                                                                                                                                                                           Tijdens het 1e vaccinatie consult nemen wij ruim de tijd ( 30 minuten) om uw dier helemaal na te kijken en de vaccinatie te geven. Wij geven u informatie over bijvoorbeeld: voeding, parasietenbestrijding, voor en nadelen van sterilisatie/castratie, chippen van uw huisdier en huisdierverzekeringen. Natuurlijk kunt u ook uw vragen stellen tijdens het consult.
  Uw kitten krijgt een vaccinatie tegen katten- en niesziekte, uw pup krijgt deze tegen de ziekte van weil en parvo.
  Na afloop krijgt u een tasje mee met hierin enkele informatie folders en een informatiebrief zodat u alles thuis nog eens rustig door kunt lezen. Ook vindt u een proefzakje van de door ons aanbevolen voeding.Tijdens het 2e vaccinatie consult wordt uw dier, naast de 2e vaccinatie, wederom helemaal nagekeken.
  Uw kitten krijgt een vaccinatie tegen katten- en niesziekte, uw pup krijgt de vaccinatie tegen de ziekte van weil, parvo, hondenziekte en hcc.**Bij de controle op 6 maanden kijken we uw dier na en bekijken we onder andere of het volwassen gebit compleet is. Tijdens deze controle kunnen wij u adviseren om door te gaan met puppy/kitten voeding of dat het beter is om over te gaan op een voeding voor jong volwassen dieren.U kunt er ook voor kiezen om na 6 maanden een sterilisatie/castratie afspraak te maken. U brengt uw dier dan in de ochtend en haalt hem/haar in de middag weer op. De informatie die u normaal uit het consult zou krijgen, krijgt u nu telefonisch van de dierenarts of van de assistent aan de balie.*   Hierbij gaan we er vanuit dat uw pup al op 6 weken leeftijd al is gevaccineerd tegen hondenziekte en parvo.
  ** voor het geven van andere vaccinaties zoals kennelhoest of rabies zie onze prijslijst. Niet in combinatie met andere acties.
 • Ontworming: 4 tabletten voor de prijs van 3.
 • Dierpas: toegang tot het medisch dossier van uw huisdier en sparen voor korting met Hills, Royal canin, Sanimed en stronghold.

dierpas

Met de Dierpas haalt u een identificatiepas in huis waarmee u probleemloos een persoonlijke internetpagina van uw huisdier kan raadplegen en bewerken, een waardevolle toevoeging aan de standaardregistratie van uw dier bij het NDG (Nederlandse Databank Gezelschapsdieren). Met slechts uw e-mailadres en een wachtwoord krijgt u overal ter wereld toegang tot het medisch dossier van uw dier.

Dankzij de mogelijkheid van koppeling aan de database van de dierenarts, is het medisch dossier dat in Dierpas is geïntegreerd altijd up-to-date en kan de beste zorg voor uw dier worden gegarandeerd.
Klik hier voor meer informatie.