SPOED

Puppy- en kitten vaccinatie pakket voor slechts 99€!

Puppy- en kitten vaccinatie pakket voor slechts 99€!

KittenVoor een goede start adviseren wij om uw pup/kitten op 9 en 12 weken* te laten vaccineren. Voor slechts € 99,00 wordt uw dier 3 x bij ons nagekeken en 2 x gevaccineerd**.

Tijdens het 1e vaccinatie consult nemen wij ruim de tijd ( 30 minuten) om uw dier helemaal na te kijken en de vaccinatie te geven. Wij geven u informatie over bijvoorbeeld: voeding, gebitsverzorging, parasietenbestrijding, voor en nadelen van sterilisatie/castratie, chippen van uw huisdier en huisdierverzekeringen. Natuurlijk kunt u ook uw vragen stellen tijdens het consult.
Uw kitten krijgt een vaccinatie tegen katten- en niesziekte, uw pup krijgt een vaccinatie tegen de ziekte van weil en parvo. Na afloop krijgt u een tasje mee met hierin enkele informatie folders en een informatiebrief zodat u alles thuis nog eens rustig door kunt lezen. Ook vindt u een proefzakje van de door ons aanbevolen voeding.

pupTijdens het 2e vaccinatie consult wordt uw dier, naast de 2e vaccinatie, wederom helemaal nagekeken.
Uw kitten krijgt een vaccinatie tegen katten- en niesziekte, uw pup krijgt de vaccinatie tegen de ziekte van weil, parvo, hondenziekte en hcc.***

Bij de controle op 6 maanden kijken we uw dier na en bekijken we onder andere of het volwassen gebit compleet is. Tijdens deze controle kan er een afspraak gemaakt worden voor sterilisatie/castratie en geven wij u advies over de voeding van uw pup of kitten.

U kunt er ook voor kiezen om na 6 maanden een sterilisatie/castratie afspraak te maken. U brengt uw dier dan in de ochtend en haalt hem/haar in de middag weer op. De informatie die u normaal uit het consult zou krijgen, krijgt u nu telefonisch van de dierenarts of van de assistent aan de balie.

* Hierbij gaan we er vanuit dat uw pup al op 6 weken leeftijd al is gevaccineerd tegen hondenziekte en parvo.
** Niet in combinatie met andere kortingen.
*** Voor het geven van andere vaccinaties zoals kennelhoest of rabiës zie onze prijslijst.