SPOED

Bekkie komt van Marktplaats

Dit is Bekkie een volgens de verkoper van Marktplaats 8 weken oud kitten. De bezorgde nieuwe eigenaar kwam gelukkig al na een dag bij ons de praktijk inlopen omdat Bekkies oogje ontstoken leek.

Na het onderzoek bleek dat Bekkie veel te klein is voor haar leeftijd, ze weegt maar 325 gram! Een gezond kitten van 8 weken moet minimaal 800 gram wegen en het liefst nog iets meer. Waarschijnlijk is Bekkie veel te vroeg bij haar moeder weggehaald en nu heeft ze inderdaad ook nog een ontstoken oogje.

Gelukkig is ze nu bij hele lieve nieuwe baasjes gekomen die er alles aan gaan doen om haar groot en sterk te maken. En Bekkie blijkt een vechtertje te zijn want ze was in 1 dag al 50 gram aangekomen met haar enorme eetlust naar lekkere kittenbrokjes!Indien u opzoek bent naar een nieuwe kat vraag ons gerust op de praktijk waar u allemaal op moet letten. U kunt ook altijd met de verkoper afspreken dat u eerst met het kitten naar de dierenarts wilt voor een gezondheidscontrole, voordat de verkoop definitief is, dan weet u zeker dat u met een gezond kitten thuis komt!


  • Date:Dec 2012
  • bekkie