SPOED

Onze nieuwe co-assistent stelt zich voor!

Onze nieuwe co-assistent stelt zich voor!

Hallo allemaal!

Ik ben Eva Wezenaar, student diergeneeskunde. Vanaf kleins af aan vond ik altijd erg interessant om mee te gaan naar de dierenarts als een van onze dieren iets mankeerde. De combinatie van het contact met dieren, mensen en geneeskunde, maakte dat mijn studiekeuze snel gemaakt was.

Ik kom oorspronkelijk uit omgeving Rotterdam en ben voor mijn studie naar Utrecht verhuisd. Hier woon ik met 4 vriendinnen en onze buurtkat die vaak even een aai over zijn bol komt halen.

In mijn vrije tijd houd ik van voetballen bij mijn club in Utrecht en breng ik graag tijd door met vriendinnen, vrienden en familie. Ook vind ik het fantastisch om mooie reizen te maken of uit eten te gaan bij een lekker restaurant.