SPOED

Onze nieuwe co-assistent stelt zich voor!

Onze nieuwe co-assistent stelt zich voor!
Dag lieve huisdiereigenaren,
Ik ben Angèlica May en ben alweer de 56e co-assistent van Dierenkliniek de Wetering. Aankomende twee maanden mag ik hier mijn afstudeerstage lopen en daarom kom ik u vast eens tegen in de praktijk en wil ik mij graag even voorstellen.
Geboren en getogen in een dorpje vlakbij Utrecht, maar er toch voor gekozen om in Amsterdam mijn studententijd voort te zetten en te reizen tussen Amsterdam en Utrecht voor mijn studie Diergeneeskunde. Pittig, maar ik wilde graag mijn liefde voor dieren combineren met de liefde die ik heb voor onze hoofdstad met zijn marktjes, grachtjes, spontaniteit en gezellige mensen. Ik ben opgegroeid met honden en hamsters en heb op mijn studentenkamers mijn eerste konijnen en kat als huisdier gehad.
Ik wilde vroeger eigenlijk altijd professionele dierenknuffelaar worden (zoals hieronder) maar ik zocht toch iets meer diepgang ;).
Wat ik verder graag doe is; vintage kleding marktjes afstruinen, Indonesisch koken, hockeyen of wandelen met één van mijn oppashondjes.
Ik krijg een beginnende kriebel voor chirurgie en heb in januari op Malta twee weken vrijwillig honden en katten gecastreerd. Veel pastizzi’s gegeten maar vooral ook veel geleerd en gezien.
Dierenkliniek de Wetering staat op de universiteit bekend als één van de leukste praktijken en ben daarom erg enthousiast om aan de slag te gaan.
Wil je nog meer van me weten, vraag het me gerust!