SPOED

Onze missie

Missie
Wij zijn er voor u en uw huisdier, met als belangrijkste doel om een positieve bijdrage te leveren aan de gezondheid en het welzijn van uw huisdier. Dit doen wij graag in overleg met u. Wij vinden het vooral belangrijk om de tijd die u en uw huisdier bij ons doorbrengen zo aangenaam mogelijk te maken.

Kernwaarden
Onze kernwaarden zijn een belofte, zo gaan we met elkaar om. Binnen ons team, maar ook met u als klant willen wij een betrouwbare partner zijn voor u en uw huisdier.

Respect voor mens en dier
Vertrouwen en respect, daar staan we voor. Ons team kiest voor een persoonlijke en diervriendelijke benadering. Uw huisdier heeft een naam en is geen nummer. Daarbij respecteren wij uw mening en uw keuzes. Door u goed te informeren over de diagnose, de mogelijkheden en de prognose, kunnen we samen tot een goed behandelplan komen voor uw huisdier.

Hoge kwaliteit van dienstverlening
Als officieel opleidingsinstituut van de Universiteit van Utrecht zijn wij op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde en is onze kliniek voorzien van de nieuwste apparatuur. Het comfort van de dieren is hierbij ons uitgangspunt.

Erg belangrijk hierbij zijn goed opgeleide dierenartsen en paraveterinaire assistentes. Daarom vinden wij het belangrijk om onze dierenartsen en paraveterinaire assistentes regelmatig bij te scholen en om te blijven leren. Bovendien willen wij graag onze kennis op toekomstige dierenartsen en assistentes overdragen. Onze kliniek is niet alleen Aequor gecertificeerd voor de opleiding van de assistentes, maar wij zijn ook een officiële eerstelijns opleidingskliniek voor coassistenten van de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit van Utrecht. Hierin zijn wij uniek in Noord-Holland.

Met aandacht voor de maatschappij om ons heen
Als dierenkliniek in het centrum van Amsterdam zien wij ook stadsdieren om ons heen die niet direct toegang hebben tot een diergeneeskundige behandeling. Wij zetten ons daarom actief in voor de Dierenambulance van Amsterdam en wij dragen diverse goede doelen een warm hart toe.

Iedereen is welkom
Ieder dier is uniek en krijgt bij onze kliniek de zorg die het verdient. Ook de zogenaamde bijzondere dieren, zoals vogels, knaagdieren en reptielen, zijn welkom bij ons. Wij doen voor ieder dier ons uiterste best om de best mogelijke zorg te verschaffen.