SPOED

Kattengedragstherapie

kattengedrag Mijn naam is Eline Mulder-Greiner, ik woon samen met mijn man, dochtertje en 2 katten. Voorheen werkte ik als paraveterinair (dierenartsassistente) bij Dierenkliniek de Wetering, waar ik ontdekte dat ik het gedrag van dieren, en van katten in het bijzonder, zo boeiend vind. Via Tinley heb ik de opleiding tot kattengedragstherapeute afgerond en ben ik voor mijzelf begonnen.

Het gedrag van dieren is een onderwerp dat gelukkig steeds meer aandacht krijgt. Honden die uitvallen naar andere honden, maar ook katten die niet goed op kunnen schieten met huisgenoten, of verdwenen zijn zodra het reismandje voor de dierenarts ten tonele verschijnt…

Katten kunnen in onze ogen onbegrijpelijke dingen doen. Denk maar aan het krabben aan de stoel (hoewel er een krabpaal staat), onzindelijk gedrag vertonen (terwijl er meerdere kattenbakken staan) of bijvoorbeeld het inzetten van agressie (terwijl u het zo goed bedoelt als u de kat wilt aaien). Katten laten dit gedrag zien met een reden, het zijn doelgerichte dieren. Een kat denkt niet: ik ga vandaag eens even lekker buiten de bak plassen omdat mijn baasje dat zo vervelend vindt. Ik heb geleerd het gedrag van de kat te verklaren en dit voor u te vertalen, zodat u, maar natuurlijk kattengedragook de kat geholpen wordt.

Heeft u een korte vraag? Ik houd een gratis telefonisch spreekuur van maandag t/m vrijdag van 20.00 uur tot 21.00 uur (mob: 06 10107924). Of is er een gedragsconsult nodig? Dat kan natuurlijk ook, het intakegesprek is hierbij altijd gratis. U kunt contact opnemen met mij, dan kijken we samen wat de beste oplossing voor het (katten)probleem is. Ik nodig u graag uit om rond te kijken op mijn website www.elinefeline.nl

 

kattengedragBij Dierenkliniek de Wetering houd ik een gedragsspreekuur, om u in persoon antwoord te kunnen geven op vragen die wat meer tijd vergen. De kosten bedragen 20 euro per consult van 15 minuten.

Het gaat om de volgende data:

maandag 17 oktober van 18.00-19.00 uur

maandag 21 november van 18.00-19.00 uur

maandag 19 december van 18.00-19.00 uur

U kunt minstens 1 dag van te voren bellen om een afspraak in te plannen.