SPOED

Kattengedragstherapie

Kattengedragstherapie

kattengedragMijn naam is Eline Mulder-Greiner, ik woon samen met mijn gezin en 2 katten (Muppet en Mojo). Na mijn studie Communicatie en informatiewetenschappen aan de Rijksuniversiteit van Groningen, heb ik als expatconsultant gewerkt. Mijn passie ligt echter bij dieren, en dus heb ik mij om laten scholen tot paraveterinair (dierenartsassistente). Hier ontdekte ik dat ik het gedrag van dieren, en kattengedrag in het bijzonder, super interessant vind. Via Tinley heb ik de opleiding tot kattengedragstherapeut afgerond en ben ik voor mijzelf begonnen. Omdat het heel leuk is en omdat het goed is om op de hoogte te blijven, volg ik regelmatig nascholing op het gebied van kattengedrag.

Wanneer kunt u contact opnemen met mij?

Bent u bij de dierenarts geweest, maar blijft uw kat onzindelijk? Is uw kat agressief naar een huisgenoot? Laat uw kat agressie naar u (of een ander persoon) zien? Is uw kat zo bang dat hij altijd verstopt zit? Stopt uw kat niet met miauwen totdat u de slaapkamerdeur opent? Blijft uw kat aan de stoel krabben, ook al heeft u een krabpaal in huis? Wast uw kat zich overmatig? Krijgt u een nieuwe kat erbij? Denkt u eraan een kitten aan te schaffen, maar wilt u graag overleggen hoe u het kitten de beste start geeft? Bent u zwanger en maakt u zich zorgen over uw kat en hoe hij ermee om zal gaan? Hoe verhuist u zo relaxed mogelijk met een kat? Dit zijn allemaal voorbeelden van vragen, waarbij ik u (en uw kat) kan helpen. Ik overleg graag met u wat de beste oplossing is.

U kunt telefonisch contact met mij opnemen tijdens het gratis telefonisch spreekuur op dinsdag en donderdag van 12.00 uur tot 13.00 uur (mobiel 06-10107924). Of u kunt een mailtje sturen naar elinegreiner@gmail.com (www.elinefeline.nl).

Gedragsconsult

Als er een consult nodig is om het probleemgedrag aan te pakken, stuur ik u een uitgebreide vragenlijst toe per email en maken we een afspraak voor het consult. Tijdens het consult kom ik bij u aan huis om te kijken hoe de leefsituatie van de kat is en om (o.a.) de vragenlijst te bespreken. Na het consult ontvangt u van mij een uitgebreid verslag, zodat u met de adviezen aan de slag kunt. Aansluitend op het consult volgt de nazorgperiode (van 3 maanden), waarin we contact houden over de voortgang, en kunnen we (indien nodig) bijsturen en aanvullende therapiemethoden inzetten.

Hand-outs

Op mijn website www.elinefeline.nl vind u verschillende hand-outs die u zo uit kunt printen, ik nodig u uit om een kijkje te nemen.

Graag tot ziens,

Eline Mulder-Greiner