SPOED
Huisvisite

Huisvisite

De dierenarts op huisvisite

Huisvisites met de fiets

Huisbezoeken
Bij Dierenkliniek De Wetering is het mogelijk om de dierenarts bij u op bezoek te laten komen. Deze bezoeken kunnen bijvoorbeeld zijn voor een enting, controle of euthanasie.

Wanneer?
Het is alleen mogelijk om de dierenarts op woensdag- en vrijdagmiddag bij u langs te laten komen.
U hoort op de dag van de afspraak tussen 13:00 en 14:00 uur hoe laat de dierenarts verwacht bij u te zijn, dit in verband met de route die de dierenarts zal rijden. De bezoeken zullen altijd plaatsvinden tussen 14:00 uur en 17:00 uur.

Waar?
De wijken waar de dierenarts de bezoeken kan afleggen zijn de volgende: Amsterdam Centrum, Oud-Zuid, Oud-West, Oost, Rivierenbuurt, De Jordaan en De Pijp.
Buiten deze regio kunnen in overleg afspraken worden gemaakt, hiervoor geldt een toeslag.

Voorwaarden
De dierenarts moet het dier niet hoeven vangen bij u thuis. Laat het dier bijvoorbeeld in de badkamer of andere kleine ruimte, zodat het niet onder het bed verstopt zit!
De arts neemt geen voer en eventuele tabletten mee. Wel heeft de arts allerlei injectie middelen bij zich. De rekening en eventuele medicijnen moet u bij de kliniek afhandelen.

Kosten
De kosten zijn gebaseerd op de tijd die de arts bij u zal zijn en de reistijd. Zie hiervoor de tarievenlijst. De prijs is per adres, excl. consult, entings- en behandel kosten. De kosten zullen nog dezelfde of de volgende dag bij de kliniek moeten worden voldaan.