SPOED

Fotowedstrijd 2018!

Fotowedstrijd 2018!

THEMA: Profielfoto

De jaarlijkse fotowedstrijd is er weer!

Dit jaar zijn we op zoek naar de leukste/mooiste/grappigste profielfoto van uw dier.

Stel dat uw huisdier zichzelf moet aanprijzen op een datingsite, wat zou dan zijn of haar profielfoto zijn?

Een foto met tong uit de bek omdat uw hond altijd zo gek doet, een arrogante blik omdat uw kat zo’n diva is, een gapend konijn omdat het zo’n luiwammes is, we kunnen het zo gek niet bedenken!

PRIJZEN

– 1e prijs: € 125,-* en 3 maanden Hill’s voeding
– 2e prijs: € 100,-* en 2 maanden Hill’s voeding
– 3e prijs: € 75,-* en 1 maand Hill’s voeding

(* Vrij te besteden bij Dierenkliniek de Wetering.)

MEEDOEN

Om mee te doen stuurt u uw foto van minimaal 1 Mb per email naar fotowedstrijd@dierenkliniekdewetering.nl. Deze plaatsen wij dan op onze Facebook pagina en we hangen een uitgeprinte versie in de wachtkamer op de praktijk.

WINNENkat

Alle medewerkers brengen hun stem uit op de foto’s, deze tellen voor 50% van de stemmen. De andere 50% wordt bepaald door stemmen/likes op de foto’s via onze Facebookpagina. Laat iedereen dus op je foto stemmen!

De prijzen zijn niet inwisselbaar voor contant geld.
De foto’s mogen t/m zondag 30 september 2018 ingezonden worden. Op dierendag, woensdag 4 oktober, wordt de uitslag bekend gemaakt! De winnaar wordt telefonisch of via de mail op de hoogte gesteld.

Alle dieren die voor de foto in een dieronvriendelijke positie worden gezet/gedwongen zijn uitgesloten van deelname. Dit is ter beoordeling van Dierenkliniek De Wetering. De huisdieren van medewerkers van Dierenkliniek de Wetering zijn uitgesloten van deelname. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.