SPOED

Co-assistenten in de kliniek

Co-assistenten in de kliniek

U kunt de komende tijd een nieuw gezicht bij ons in de kliniek aantreffen. Wij zijn 1 van de circa 10 klinieken in Nederland die co-assistenten opleiden in de praktijk. In de laatste fase van het 6e jaar moeten co-assistenten met studiepad Gezelschapsdieren een extern co-schap lopen in een eerstelijns kliniek.

Voor meer informatie over co-assistenten klik hier.

Graag stelt Jorieke zich aan u voor:

Jorieke SalijHoi allemaal,

Ik ben Jorieke Salij en ben 27 jaar. Zoals u vast het standaardverhaal van de dierenarts (in opleiding) wel kent, wilde ook ik al vanaf kleins af aan dierenarts worden. Thuis hadden wij vroeg een hamster en een konijn waar ik erg gek op was. Verder bracht ik altijd uren door bij de paarden en wandelde ik graag met de hond van kennissen. Op het moment heb ik geen huisdieren en daarom vind ik het extra leuk om alle dieren die ik tegen kom tijdens mijn studie van een extra portie liefde te voorzien. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan creatieve dingen. Zo zing, dansen, fotografeer en teken ik met veel plezier. Daarnaast ben ik graag op pad met mijn vriend of spreek ik af met vriendinnen. Ook vind ik het heerlijk om de natuur in te gaan. Ondanks dat ik zelf niet in Amsterdam woon ging mijn voorkeur er gelijk naar uit om bij Dierenkliniek de Wetering stage te komen lopen. Ik heb dan ook heel veel zin om hier de komende periode aan de slag te gaan. Het is het laatste onderdeel van mijn studie en ik hoop dan ook dat ik straks, met een goede dosis opgedane kennis en zelfvertrouwen, mijn studie kan afsluiten.

Vanaf 26 maart tot en met 18 mei kunt u mij tegenkomen in de praktijk. Ik kijk er erg naar uit om u, samen met uw huisdier, te ontmoeten.

Groetjes, Jorieke Salij