SPOED

Dierpas

Bent u al bekend met onze Dierpas? Wij zijn de enige dierenkliniek  in Amsterdam die u inzicht geeft in onze patiëntenkaarten en met de pas kunt u korting sparen op producten. dierpas

Met de Dierpas haalt u een identificatiepas in huis waarmee u probleemloos een persoonlijke internetpagina van uw huisdier kan raadplegen en bewerken, een waardevolle toevoeging aan de standaardregistratie van uw dier bij het NDG (Nederlandse Databank Gezelschapsdieren). Met slechts uw e-mailadres en een wachtwoord krijgt u overal ter wereld toegang tot het medisch dossier van uw dier.

Dankzij de mogelijkheid van koppeling aan de database van de dierenarts, is het medisch dossier dat in Dierpas is geïntegreerd altijd up-to-date en kan de beste zorg voor uw dier worden gegarandeerd.

De voordelen van de Dierpas even op een rijtje

   De dierenarts, waar dan ook ter wereld, is snel op de hoogte van het medisch verleden van uw dier..
  … en kan na behandeling het medisch dossier probleemloos weer bijwerken.
   U past zeer gemakkelijk en vlug de gegevens van uw dier aan…
    … en bewaart deze vervolgens op een beveiligde server.
   Uw dier profiteert van de beste zorg dankzij de toevoegingen van u en de dierenarts, via de Dierpas!

Waar te verkrijgen?

Aan de balie bij Dierenkliniek de Wetering. Wij zijn de enige dierenkliniek in Amsterdam die deze dierpas aanbieden! De kosten zijn eenmalig: € 7,50  per pas.

Bij uw bezoek aan onze Dierenkliniek wordt de pas gescand en worden zo automatisch de medische gegevens bijgewerkt van uw huisdier.  U kunt zelf de gegevens online inzien. Dit is handig voor uzelf, om nog eens bepaalde informatie terug te lezen, maar ook als u bijvoorbeeld in het weekend naar de spoedkliniek voor dieren moet.

Ook is uw dierpas een spaarkaart. Bij de aankoop van Hills, Royal canin en Sanimed voeding (5%) en Stronghold (tegen vlooien, 10%) spaart u een percentage van het aankoopbedrag. Zodra er 10 € spaartegoed is opgebouwd kunt u dit gebruiken bij uw volgende aankoop.

Voor meer informatie over deze Dierpas kunt u ook kijken op deze website.